Esküvői filmeket alkotunk. Szívvel, lélekkel, nektek. Esküvőtök minden fontos, apró és emlékezetes pillanatát öntjük mozgókép formájába, ami A Nagy Nap feledhetetlen emléke lesz. A jelen pillanatait őrizhetjük meg így a jövő számára, és ehhez valóban nélkülözhetetlen a tapasztalat, a felkészültség, az „együtt rezgés” képessége és persze a professzionális technika, és kiegészítők.

A szem. A látásmód. Az ember.

Ez a nap megismételhetetlen, válasszatok olyan filmkészítőt, aki azokat a pillanatokat tartja fontosnak, amiket Ti is, és úgy láttatja őket, ahogy Ti emlékezni szeretnétek rájuk. Fontos, hogy megtaláljuk egymásban a lehetőséget, hogy bizalomra épülő, kreatív és baráti hangulatban telhessen napotok és valóban önfeledten boldog perceket élhessetek meg, míg a kamera kísér titeket. És ha tovább olvasol, még arra is rájöhetsz, hogy valami utánozhatatlan pluszt is nyújthatunk nektek.

2024-es évtől kezdődően már nem csak mozgókép formájában örökítjük meg számotokra életetek egyik legmeghatározóbb napját. Választhattok olyan csomagot, ahol az állóképek készítéséről is mi gondoskodunk, ezzel is levéve a vállatokról azt a terhet, hogy külön gondoskodni kelljen a fotósról is. Biztosíthatunk róla benneteket, hogy amennyiben minket választanátok, úgy egy összeszokott csapat fog együtt dolgozni annak érdekében, hogy Ti önfeledten tudjátok megélni a pillanatokat.

Kik vagyunk – és hogyan segítünk?

Bence

Az ÁlomKlip csapat legfrissebb tagja, kapcsolattartója, operatőre, vágója.

Főállása mellett a hobbija és egyben szenvedélye az emlékképek alkotása, legyen az álló, vagy mozgókép, számára ez jelenti a kikapcsolódást.

A mozgóképgyártást nem csak az iskolapadban tanulta, 2018 óta mozog a szakmában. Esküvői videókon túl készített már zenei tartalmakat, magazinműsorokat, esemény videókat és sok más egyebet is, így mondhatni komfortosan érzi magát a kamera mögött. 

Az utómunkák során is kiveszi a részét a munkálatokból legyen szó vágásról, színezésről, valamint az utolsó finomítások elvégzéséről, ami a végső hangulatát adja a Ti Álom Klipetekhez.

Márk

Márk, Esküvői film, esküvői video, esküvői cinematográfia, cinematográfus

Az ÁlomKlip csapat veteránja, vezető operatőre.

Egészen sokoldalú filmes szakember, aki tehetséggel, stabil kézzel, kreatívan alkot.

Pontosan tudja, hogy a filmnek csak az egyik fele kép, a másik fele hang. Ő felel azért, hogy a szó, a kimondott igenek se szálljanak el, hanem megmaradhassanak nektek emlékül.

Elsőre nem látszik rajta, de repülni is tud: Márk a csapatunk legjobb drónos operatőre, különleges légi snittjeink megalkotója.

2024-től fogva az ÁlomKlip keménymagja ebből a duóból tevődik össze, azonban vannak, olyan helyzetek, hogy több operatőrre van szükség, vagy párjaink ránk bízzák a fotók megörökítését is, ilyen esetekben több remek szakemberekkel is együtt dolgozunk, akikkel nem csak a szakmailag, de magán emberként is egy húron pendülünk. Így Ti nyugodtak lehettek abban, hogy a Nagy Napotok megörökítése biztos kezekben van.

Hogyan készül, és mitől egyedi az ÁlomKlip?

Minden esküvői video műhelytitkot természetesen nem árulhatunk el, a sok-sok általunk megörökített esküvő mindegyikén átéltünk és tanultunk valamit azonban, ami hozzá tesz ahhoz, akik ma vagyunk, és ahogy látjuk és végigkísérjük akár a Ti esküvőtöket is. De vannak konkrét elképzeléseink, gondolataink arról, mitől lesz jó, megkapó és egyedi egy-egy esküvői film. Az alábbi gondolatokból talán sikerül kicsit megismernetek az Álomklip világát.

Attól függően, hogy „mindössze” egy csodás videó klipre, vagy esetleg például a teljes szertartás minőségi felvételére vágytok, többnyire egy operatőrrel, vagy egy két fős álomcsapatban filmezünk, de ha egyedi elképzeléseitek megkívánják, akár három fős stábként is tudunk működni, akár fotóssal kiegészülve, akár egy harmadik operatőrrel.

Az ilyenkor amúgy is sugárzó párból próbáljuk mindig kihozni a legtöbbet, kedvesen, közvetlenül, néha kis humorral és pár kreatív ötlettel persze biztatva titeket, mert nem mindenki születik Hollywood-i sztárnak (és ez így van rendjén), – ez jellemez minket talán. Hiszünk benne, hogy az esküvőn a pillanatok megélését és intimitását kell elősegítenünk képi alkotóként.

Természetesen nyitottan az újdonságokra, a különlegesre, és folyton haladva a technikai fejlődéssel esküvői drónos filmezéssel is lehet még különlegesebbé tenni készülő filmeteket.

Fontosnak érezzük, hogy olyan alkotást kapjatok, amiről álmodtok. De talán az egyik legfontosabb, hogy nektek ilyenkor csak önmagatokra, egymásra kell figyelni, mert az őszinteség mindennél szebb képet sugároz. Ez nem az „úgy teszünk, mintha” napja lesz. Ez a Ti valódi napotok lesz.

Az esküvő napjáról:

A Nagy Nap folyamán, kéréseitek szerint a menyasszonyi és vőlegényi készülődéstől jelen lehet a kamera, alapvetően a háttérben, nem zavarva ezeket az intim pillanatokat, legfeljebb esetenként apró instrukciókkal a tökéletes vizuális eredmény érdekében. Szép és meghitt pillanatok lehetnek itt is, ahogy a fiatal nőből menyasszony válik, vagy ahogy először pillantja meg egymást az új kezdetre készülő pár. Természetesen az apró részletek és kiegészítők is fontos szerephez juthatnak ilyenkor.

A szabadtéri kreatív fotózás az egyik kedvenc részünk a Nap folyamán, az, hogy itt is készüljenek kreatív filmes képek, szinte elengedhetetlen. Ez az a pár óra ugyanis, amikor a nagy nap folyamán van időtök tényleg egymásra figyelni, kiélvezni a pillanatokat, megélni azt, amire annyira készültetek. Filmkészítőként pedig itt nyílik a legtöbb lehetőség kreatív, egyedi felvételek készítésére, amiktől valóban különleges lesz napotok és persze az Álomklip. Természetesen akkor is fontos a filmes jelenléte, ha a kreatív fotózást nem az esküvő napjára és helyszínére tervezitek, hanem külön napi kreatív fotózásban gondolkodtok, erre is nyílik lehetőség. Az esküvő nagy napja túlságosan eseménydús, semmi baj, igazán eredményközpontú és bevállalós párokkal már akár külön napi kreatív filmezést is lehet szervezni, a legszebb helyeken, a legjobb fényviszonyok közt a legmaradandóbb emlékfilmet alkotva meg, ami kiemelten fontos filmes történet-mesélési szempontból.

A szertartáso(ko)n is minden kulcspillanatban forog a kamera, visszafogottan, de dinamikusan, operatőri helyzetváltoztatásokkal, hiszen itt is a készülő Álomklipet tartjuk szem előtt, ami napotok legfontosabb mozgóképes emléke lesz. A bevonulás, az eskütételek, a fogadalmak, a csók, a gyűrűhúzás, a gyertyagyújtás, a menyasszonyi csokordobás és a többi igazán fontos pillanat természetesen megörökítésre kerül, és a készülő videoklipetek velejét, lényegét ezek a pillanatok fogják adni, úgy, ahogy azok valóban megtörténtek.

Két operatőrös forgatás előnye, hogy a teljes szertartás(ok) rögzítésre kerülhet(nek) több szögből, professzionális vezeték nélküli hangfelvétellel, hogy minden kimondott szó megmaradhasson az örökkévalóságnak. Ezt a hosszabb, a szertartásokat bemutató dokumentáltabb, statikusabb videót, amit szintén megkaptok, hívjuk mi a hosszú videónak, míg az Álomklip, esküvőtök rövidebb, csomagtól függően 3-8 perces videóklipje a Highlights film lesz, ami a teljes nap legjobb pillanataiból készül majd. (Leegyszerűsítve kicsit tehát az egyik kamera dokumentáló, statikus módon felveszi magát a szertartást, míg a két operatőr alkotja a különleges szögekből készülő, az Álomklip egyediségét adó felvételeket).

Természetesen a buliban is forog a kamera, rögzíti a fontos, érdekes és emlékezetes pillanatokat, ezzel is színesítve Esküvői Klipeteket. A nyitótánc, a tortavágás, esetleg egy gyertyafényes tánc is fontos, kiemelt események lehetnek, az Álomklipben elmesélt nap egyik összetevője.

Amit tehát tőlünk kaphattok (csomagtól függően):
  1. Esküvői Highlights videoklip (3-8 perc hosszúságban, attól függően, melyik csomag ajánlatunkkal szimpatizáltok)  – egy igazán intenzív és dinamikus, egyedi Álomklip.
  2. Hosszú videó az szertartás(ok) dokumentálása (amennyiben azt a csomag ajánlatunkat választjátok, amelyik tartalmazza) professzionális minőségben, dokumentáló stílusban, kérésre a teljes nyitótánc és az esküvői beszédek felvételével kiegészítve.

Filozófiánk:

Az Esküvői Videoklip készítés nekünk küldetés, ahol Ti vagytok a főszereplői a Nagy Napotoknak.  A lehető legjobban választottunk hivatást, amikor az esküvői klipkészítésnél döntöttünk, mert bizalmon alapuló kapcsolatokat építhetünk, együtt olyan fiatalokkal, akik életük fontos mozzanataiba engednek betekintést. Hogy ezeket a boldog pillanatokat megörökíthetjük, sőt, nem ritkán előidézhetjük, és belőlük valami egyedit, megismételhetetlent és valódi mozgóképes emléket készíthetünk, megtisztelő, és igazán izgalmas kihívás.

A készülő ÁlomKlip tehát tőletek lesz igazi, a kreatív alkotói látásmódtól egyedi – és valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan vibrálás teheti teljesen különlegessé. Ez a célunk, minden esetben, minden esküvőn. Egy jó csapatban csodákat tehetünk.

És most végre itt az idő, hogy megnézzetek néhány klipet is legutóbbi alkotásaink közül, ide kattintva.

Szeretettel várva megkereséseteket:

Az Álomklip csapata