Esküvői Klip, esküvői videó, esküvői videós, esküvői video budapest

Ajánlatkérés

A minőségi, kreatív esküvői videó és esküvői filmkészítés mindig egyedi alkotói munka.
Éppen ezért nálunk nincsenek csomagok, minden esetben a Ti kéréseitek és az egyeztetett körülmények határozzák meg az alkotói díjat. Díjnyertes alkotásaink valóban nem a legolcsóbbakde messze nem is a legdrágábbak, kérjetek bátran ajánlatot minél több részletet megadva tervezett esküvőtökről.

Ha már keresitek egy ideje a filmkészítőt esküvőtökre, és nem az elsők között találtatok ránk, akkor nem lesztek meglepve, látni fogjátok, hogy a minőség és az érték arányban állnak egymással. A bennünk és minket megbízó párok nem csak videoklipet, de segítséget, ötleteket és életre szóló élményt is kaphatnak

Ha tetszettek alkotásaink, és a mozgóképes emlék is fontos számotokra, írjatok a részletekért, kérdezzetek, meséljetek esküvőtökről, várjuk a jelentkezéseteket.

Kérlek titeket, vagy  itt az oldal alján látható ajánlatkérő ív kitöltésével, vagy közvetlen emailben vegyétek fel a kapcsolatot velünk az alábbi címre írva:

alomklip@gmail.com

Az emailben/kitöltött form-ban írjátok meg kérlek:

-a neveteket

az esküvő pontos dátumát és aznapi pontos helyszíneit (készülés, szertartás(ok), kreatív forgatás, buli stb.)

-a vendégek tervezett létszámát

-az esküvő beszélt nyelvét

-és a videoklippel kapcsolatos bármilyen vágyat, elképzelést

A többit emailben fogjuk tudni egyeztetni, hamar szoktunk reagálni a megkeresésekre.

Várjuk szeretettel az üzenetet, de mindenek előtt ne felejtsetek el követni IDE kattintva a facebook-on hírekért, képekért és aktuális akciókért…