A minőségi, kreatív esküvői videó és esküvői filmkészítés mindig egyedi alkotói munka.
Több csomagajánlataink közül választhattok, kezdve az egy operatőrös „one man show”-tól, a több operatőrös, fotós csomag ajánlatunktól, azonban minden esetben figyelembe vesszük a Ti kéréseitek és az egyeztetett körülményeket. Alkotásaink nem a legolcsóbb kategóriába sorolhatóak – de messze nem is a legdrágábbak, kérjetek bátran ajánlatot minél több részletet megadva tervezett esküvőtökről.

Ha már keresitek egy ideje a filmkészítőt esküvőtökre, és nem az elsők között találtatok ránk, akkor nem lesztek meglepve, látni fogjátok, hogy a minőség és az érték arányban állnak egymással. A bennünk és minket megbízó párok nem csak egy videó klipet, de segítséget, ötleteket és életre szóló élményt is kaphatnak.

Ha tetszettek alkotásaink, és a mozgóképes emlék is fontos számotokra, írjatok a részletekért, kérdezzetek, meséljetek esküvőtökről, várjuk a jelentkezéseteket.

Kérünk titeket, vagy  itt az oldal alján látható ajánlatkérő ív kitöltésével, vagy közvetlen emailben vegyétek fel a kapcsolatot velünk az alábbi címre írva: alomklip@gmail.com

Az emailben/kitöltött form-ban írjátok meg kérlek:

  • a neveteket
  • az esküvő pontos dátumát és aznapi pontos helyszíneit (készülés, szertartás(ok), kreatív forgatás, buli stb.)
  • a vendégek tervezett létszámát
  • az esküvő beszélt nyelvét
  • és a videoklippel kapcsolatos bármilyen vágyat, elképzelést

A többit emailben fogjuk tudni egyeztetni, igyekszünk minél hamarabb reagálni a megkeresésekre.

Várjuk szeretettel az üzeneteteket, de mindenek előtt ne felejtsetek el követni IDE kattintva a facebook-on hírekért, képekért és aktuális akciókért…