Wedding Film Esküvői video, Álomklip.hu Wedding Films Esküvői Klip, esküvői videó, esküvői videós, esküvői video budapest

Visszajelzések

Minden alkotó számára fontos a visszajelzés. Íme néhány kedves üzenet pároktól, akiknek boldog pillanataiban eddig osztozhattunk:

Accordion Section Name

„Dear Alomklip Team – Dear reader!

Our recent wedding in Budapest was simply amazing. Probably everyone says that about their special day, but we are still smiling weeks later about the perfect day we had. Alomklip were there capturing beautiful memories for us. Masterfully recording those little things you miss, someone’s reaction, that crazy dancing relative, the loving looks you and your wife share that many didn’t even notice or missed. The cake was just tasting so good their eyes were following the top of their forks at that very moment. We received our wedding highlights video yesterday. Already we have watched it over 20 times. It made us laugh, it made us smile…it made us cry. What a beautiful collage of memories we have stored forever. We have something that captures the emotion and life pulsing through our day. We have a snapshot of one great life moment that our children and grandchildren can experience for themselves in the years to come. How can you ever say thank you enough for that? The Alomklip team were patient, friendly, gentle, thoughtful, dedicated, focused, professional and made us feel like we were VIPs. Our cameramen blended into the crowd, seamlessly like wedding guests celebrating with us. Never in anyone’s face, never distracting, never in the wrong place, never putting anyone out of their comfort zone. Two of the nicest guys you could meet. Thank you Alomklip for the amazing job you did. To you reading this….if you have a wedding….if you want to remember it with tears in you eyes….and if you can find them….then you can hire the A-team (the Alomklip team)….lights….camera…..act now and hire these guys….they are brilliant!

Timi & Justin

Naponta többször is megnézzük, hogy újraéljük a nap gyönyörű pillanatait és minden alkalommal hatalmas mosolyt csal az arcunkra...

„Kedves Álomklip!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy egy csodálatos emléket teremtettél nekünk! Az álomklip egyszerűen lenyűgöző, filmhatást keltő és teljesen visszahozza a Nagy Nap érzelmi intenzitását. Naponta többször is megnézzük, hogy újraéljük a nap gyönyörű pillanatait és minden alkalommal hatalmas mosolyt csal az arcunkra – nem lehet megunni! Az álomklip egy tökéletes szérum arra, hogy megnézésével visszaidézze a Nagy Nap boldogság-áradatát és ezzel bearanyozza az ember mindennapjait, még az esküvő elteltét követően is nagyon sokáig! Szóval szerintük te nem is videót, hanem boldogság szérumot alkotsz! Nagyon szépen köszönjük, hogy pozitív, életvidám hangulatoddal, nyílt és őszinte hozzáállásoddal támogattál minket és egy harmonikus atmoszférát teremtettél mind a Nagy Napon mind pedig az oda vezető úton.  Azt kívánjuk, tartsd meg ezt a jó „szokásod”. Még egyszer hatalmas köszönet a film megalkotásáért!További sok sikert kívánunk!”

Diana & Tilman

what can we say except THANK YOU SO MUCH...

„you are truly inspirational in what you do. A true professional with amazing camera skills and great with people. You made us and our guests feel some comfortable, everyone had a smile on their face throughout the whole day and you caught every great moment. The feedback we got from everyone that has seen the video’s is they have been blown away. We will be promoting you at every occasion someone requires your skills. Take care and it would be a pleasure if when we are back in Budapest we can say thank you one more time.”

Niki & Ashwin

Ilyet korábban nem láttunk még, csak a Te alkotásaidban....

„”Szia, Túl vagyunk az első pár megnézésen. Nagyon nehéz leírni az érzéseinket.
A klip egyszerűen fantasztikus, mondhatjuk, hogy azt kaptuk, amit vártunk. Az első másodperctől az utolsóig olyan profi. Ilyet korábban nem láttunk még, csak a Ti alkotásaitokban, egyfolytában áldjuk az eget, hogy milyen jól döntöttünk. Büszkén fogjuk mutatni mindenkinek. Örülök, hogy még találkozunk majd és személyesen is meg tudjuk köszönni a munkádat. (lassan már aludni kellene, de még megnéznénk vagy százszor, de szerencsére holnap is lesz nap…Köszönünk mindent!!!”

Brigi & Balázs

Szinte nem is tudjuk szavakba önteni, milyen boldogságot érzünk az elkészült esküvői filmmel kapcsolatban...

„ Nem tudjuk szavakba önteni, mit érzünk az elkészült esküvői filmmel kapcsolatban. Pár gondolattal mégis engedd meg, hogy megköszönjük munkádat! A filmkockák teljes mértékben visszatükrözik számunkra azt a szeretetet, szerelmet, boldogságot, amit a Nagy Napon és azóta is érzünk egymás iránt. Esküvőnk napján annyira más tudatállapotban voltunk, hogy részletekbe menően nem emlékeztünk minden pillanatra, a Te filmed által viszont nap mint nap rácsodálkozhatunk, milyen jól sikerült az a bizonyos májusi nap. Köszönjük Neked, hogy figyelmességeddel, udvariasságoddal, meglátásaiddal egész nap arra törekedtél, hogy a maximumot hozd ki belőlünk és esküvőnkből is. A fotóssal való együttműködésed példaértékű volt, pedig először dolgoztatok együtt, mégis többen kérdezték tőlünk, mióta alkottok egy csapatot. Még egyszer köszönjük ezt a valóban „álomklipet.”

Vali és Misi

Felbecsülhetetlen érték és örök emlék marad!!!!

„Most fejeztük be a Filmet :))))) Mindent megnéztünk! … azt hiszem szavakban nem is lehet kifejezni, hogy mennyire fantasztikus lett minden, számunkra ez az egész felbecsülhetetlen érték és örök emlék marad!!!! Szívből köszönünk minden fáradozást, energiát, hogy velünk voltál és minden fontos pillanatot megörökítettél! :))) Ahogy néztük a felvételeket, olyan volt, mintha a gondolatainkban olvastál volna, egyszerűen tökéletes lett! Nem tudjuk abbahagyni a vigyorgást! Holnap összeszedem a gondolataimat, és írok egy összeszedettebb véleményt, remélem sikerül megfogalmaznom ezeket az érzéseket annyira, hogy ez mindenki számára lejöjjön :))))

Gina és Roli

Újra megbizonyosodtunk, hogy a lehető legjobban választottunk...

„Köszönjük szépen azt a rengeteg munkát, amit belefektettél a videókklipekbe. Újra megbizonyosodtunk, hogy a lehető legjobban választottunk. Az esküvőn, és már előtte a megbeszélésen is éreztük, hogy minden rendben fog zajlani. Már az első pár mondat után érezted, hogy mit szeretnénk majd látni a videókon. Az elképzelésünk egy fiatalos, lendületes felvétel volt, amiben nem túl sok a művi, beállított dolog, inkább a természetesség és a valóság jellemzi. Nem voltunk híve a szokásos beállításoknak, a pózolós fotóknak, és a túlzásba vitt, megkomponált romantikát sem szeretjük. A videók pedig tökéletesen vissza adták a vacsora és buli fergeteges hangulatát, de mégsem volt egyetlen kínos pillanat sem látható.  Tökéletesen passzolt az elképzelésünkhöz. A fotózáson pedig külön élmény volt, hogy velünk voltál. Rengeteget segítettél, hogy feloldódjunk,  Szóval köszönjük, hogy egyáltalán megismerhettünk. Rendezvényszervezőként mondom, tényleg profi munka, profi hozzá állás, jó áron.”

Móni és Csaba

Csak superlativusokban tudunk beszélni a munkádról...

„ Amikor megkaptuk a videoklipeket, én akkor is kb. 1000-szer néztem meg őket, de most újra meg újra megnéztük Danival is, és nem tudunk eléggé hálát adni az égnek, hogy ott voltál velünk egész nap és a fotózáson is (emlékszem, hogy ajánlottad nekünk ezt az opciót, mert jó szokott lenni)!!!!! Nagyon szép meglátásaid voltak, jó szögből kaptad el a dolgokat, és a lényeget ragadtad meg mindenhol! Csak superlativusokban tudunk a munkádról beszélni! És valóban a legjobb döntés volt, hogy felkértünk… Nagyon nagy dolog, hogy az x-edik esküvő után is ilyen lelkes és profi tudsz maradni. Ez a pároknak szerintem nagyon sokat jelent, mert nekünk csak (jó esetben) egyszer adatik meg az ilyesmi. Köszönjük még egyszer a munkádat! Timi és Dani”

Timi és Dani

Különleges emléket kaptunk Tőled...

„Különleges emléket kaptunk Tőled, ezért mi sem a ma oly divatos módon fejezzük ki hálánkat. Csak reménykedtünk, hogy a boldogság, amit aznap – s azóta is – éreztünk, valamennyire láthatóvá válik a felvételeken is. Bármilyen magasztos szókapcsolat kevés ahhoz, hogy átadja, mit érzünk minden alkalommal, ha újra pörögnek a kockák, vagy belegondolunk, mennyi szeretetet, tiszteletet és odaadást kaptunk Tőled azon a szeptemberi napon. Alakításod felülmúlta minden várakozásunkat. Csodás, megható pillanatokat ragadtál meg, igazán együtt rezegtél velünk, egységet alkottunk. A hang, a kép a Te kezed, szíved, tudásod által alkotja most azt a tökéletes egységet, amelyet naponta többször is megnézünk.”

Évi és Gábor

Nem győzünk álmélkodni, olyan fantasztikus videókat készítettél!...

„Nem győzünk álmélkodni, olyan fantasztikus videókat készítettél! 🙂 Csodálatra méltóan örökítetted meg életünk legboldogabb napjának élményeit, ezért nem lehetünk eléggé hálásak Neked! Az álomklipünket ha nem néztük meg napi 10-szer, akkor egyszer sem! 🙂 És megunhatatlan!!!! Akiknek mutattuk, le voltak teljesen nyűgözve! Azt mondták olyan, mint egy videoklip, amelyikben mi vagyunk a sztárok, és leesett állal nézték végig, hogy ilyen szuper felvételeket még sohasem láttak. 🙂 Nagyon boldogok vagyunk, hogy Rád találtunk, és minden ismerősünknek ajánlani fogunk! Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent, az aznapi munkádat és segítségedet, ami nélkül nem ment volna ennyire gördülékenyen minden!”

Veca és Gabi

The best investment we made in a very long time...

„I can’t imagine a better way of replaying the best day of your lives than watching your Dream Clips a few weeks after your wedding. Ours was the perfect snapshot of the occasion. Our videographer took great care of the details both on the day and post production from being fun but assertive during filming to selecting OUR music to complement OUR moments. My husband actually said this was the best investment we made in a very long time! We can not thank you enough for getting it so right! ”

Andrea & Richard

Profi, jó humorú és nagy szívű esküvői filmes...

„mindent nagyon köszönünk ezúton is! Ahányszor nézzük a felvételeidet, a családot mindig sikerül megríkatnod!!!:) És, tudjátok, mit? Igenis, ez itt a reklám helye! Aki egy profi, jó humorú, nagy szívű esküvőfilmest szeretne az esküvőjére (aki mindig, mindenhol ott van, de még sincs soha „láb alatt”;) annak egyértelműen TE kellesz! Köszönjük!

Zsófi és Dávid

Ez tényleg örök emlék lesz!!!...

Sejtettem, hogy nem fogunk csalódni, és ez tegnap beigazolódott 🙂 amint hazaértünk, elkezdtük nézni a klipet és a filmet, és valamikor késő este vettük észre, hogy hoppá, milyen késő lett… nevettünk, sírtunk (na jó, csak én hatódtam meg kicsit…:)) rajta, szóval minden benne van, amit szerettünk volna visszaidézni, sőt még annál is több, olyan plusz dolgok, amikről vagy Tibi vagy én lemaradtunk, de most láthattuk ezeket is. Anyukámmal egymás után háromszor néztük meg még az este folyamán, illetve ő még most is azt nézi! 🙂 … tényleg örök emlék lesz, köszönjük!!!!

Eszti és Tibi

Álomklipek: esküvői film, esküvői video, esküvői cinematorgáfia. Mozgóképes emlék stílussal, természetesen, elegánsan. Örök emlék marad.