Esküvői Klip, esküvői videó, esküvői videós, esküvői video budapest

Ajánlatkérés

A minőségi, kreatív esküvői videó és esküvői filmkészítés mindig egyedi alkotói munka.
Éppen ezért nálunk nincsenek csomagok, minden esetben a Ti kéréseitek és az egyeztetett körülmények határozzák meg az alkotói díjat. Díjnyertes alkotásaink valóban nem a legolcsóbbak – de messze nem is a legdrágábbak, kérjetek bátran ajánlatot minél több részletet megadva tervezett esküvőtökről. Ha már keresitek egy ideje a filmkészítőt esküvőtökre, és nem az elsők között találtatok ránk, akkor nem lesztek meglepve, látni fogjátok, hogy a minőség és az érték arányban állnak egymással. A bennünk és minket megbízó párok nem csak filmet, de törődést, segítséget, ötleteket és életre szóló élményt is kaphatnak – és tudják, hogy szép és minőségi emlékfilm létrehozása bizony időigényes és komoly feladat, amit csak lelkiismeretes munkával és odafigyeléssel lehet megalkotni. Természetesen kisebb, rövidebb időtartamú, hétköznapra eső vagy szezonon kívüli esküvők esetében további kedvezményeket, izgalmas ajándék kiegészítő szolgáltatást is kaphattok. Ha tetszettek alkotásaink, és a mozgóképes emlék is fontos számotokra, írjatok a részletekért, kérdezzetek, meséljetek esküvőtökről részletesen, s mi is örömmel állunk rendelkezésetekre ötletekkel és javaslatokkal, hogy nektek is valóban álomszép emléketek lehessen, ami megmarad. Örökre.

Ha pedig Ti is látjátok a fantáziát a bemutatkozásunkban olvasott, partnereket is ajánló Ceremóniamester + Esküvői Videoklip csomagban, ezt az alábbi íven is jelezzétek, és küldünk nektek egy “verhetetlen” kombinált ajánlatot, ami tetszeni fog!

Várva a jelentkezéseteket, keressetek meg most kitöltve a lenti ívet, de mindenek előtt ne felejtsetek el követni IDE kattintva a facebook-on hírekért, képekért és aktuális akciókért…

Fontos: Az “Elküld” gombra kattintás után kis türelmedet kérjük, amíg a visszaigazolás az üzeneted/adatok elküldéséről meg nem történik. Ez néha az oldalnak kis időbe telik. Nagyon szépen köszönjük!:)

 

 

 

                    Álomklip.hu Wedding Films: esküvői film, esküvői video Budapest, esküvői cinematorgáfia. Mozgóképes emlék stílussal, természetesen, elegánsan. Esküvői videó, ami Örök emlék marad.